bedroom interior

Efter avslutad sovrumsrenovering så börjar det roliga, själva inredningen och designen av sovrummet. Det kan nog de flesta hålla med om. Själva delen att fixa till sovrummet är kanske inte det man tycker om mest. Utan det är när allt är kart och man får böja piffa till det som man vill ha det som det roliga börjar.

Du kanske redan har en klar bild hur ditt sovrum ska se ut? Nåväl vi ger i alla fall några tips på vad man bör tänka på vid inredning av ett sovrum. Det allra viktigaste i sovrummet är sängen. Här ska man skaffa något skönt och komfortabelt om man inte redan har gjort det. Det är inte bara en snygg möbel som ska stå i sovrummet. Man ska även sova gott i sin säng och då man tillbringar så många timmar som man gör så bör man inte snåla med den säng som man köper.

Förmodligen så är färgvalet redan gjort då sovrummet är färdigt för att möbleras upp. Har ni målat ert sovrum i lugnande toner och med jordnära färger så är ni rätt ute. Ett sovrum behöver inte några pigga kulörer utan något som får oss att varva ner inför att vi ska gå och lägga oss. Se också till att förnya belysningen i sovrummet. Både tak- och fönsterbelysning samt de sänglampor som ni behöver vid er säng. Se till att ha dimmer på all belysning så ni kan sänka belysningen innan ni ska sova.