Ditt hem ska kännas fridfullt och vackert. Du tycker om hur dina vänner har inrett sina hem och vill sätta igång för att skapa din egen oas. Men hur lyckas du med det? Det ska vi ta reda på nu.

Inspiration är viktigt

Till att börja med så startar du hos dig själv och skriver ner vilka saker som du tycker är vackra. Vilka saker tycker du om att se på? Vad är det som gör att dina vänners inredning inspirerar dig?

Sen kan du bläddra i tidningar för att leta inspiration och hitta något du tycker om. Eftersom gröna färger är avstressande för många kan du lätt inreda med det i form av växter.

Välj ut vackra posters som du förgyller dina rum och väggar med. Motiven väljer du med omsorg eftersom du vill visa vad du tycker om och för att prägla rummets atmosfär.

Avslutningsvis kan du nu känna att din egen vackra och fridfulla oas börjar ta form. Det har äntligen blivit dags att bjuda hem dina vänner och låta dem förundras och inspireras av din omsorg över ditt hem. Tacka dina vänner som gav dig inspirationen för att börja förgylla ditt eget hem.