Vill du få din bostad att kännas som ett äkta hem? Det är då viktigt att säkerställa att varje rum pryds med lampor som gynnar utrymmet. Nedan ger vi ge några tips på belysningsalternativ som du kan använda dig av för att fullända ditt hus eller lägenhet. Klicka dig vidare online för att därefter lägga vantarna på din favoritbelysning!

Rätt temperatur för ett ljuvligt intryck

För att uppnå den perfekta mysbelysningen gäller det först av allt att ha temperaturen i åtanke. Glödlampor med ett varmt ljus bidrar till en mysig känsla, och det är ett stort plus om de går att dimma. Särskilt i sovrummet bjuder ett dimmat ljus på en avkopplande känsla. Ett härligt intryck kan du dessutom uppnå med färgade lampor som garanterar att varje rum får den looken som du eftersöker.

Sist men inte minst är det värt att lyfta fram ljusslingor. På engelska kallas de för Fairy Lights, och de förser rummet med en effekt som påminner om en grupp eldflugor. Du bestämmer själv hur du vill hänga upp ljusslingorna och huruvida de ska sträcka sig lodrätt eller vågrätt. Med några av dessa metoder uppnår du utomordentligt mysig belysning i hemmet!