Många tycker om den lyx och flärd ett hotell har och önskar många gånger att man skulle kunna inreda sitt sovrum eller annat rum med just den känslan när man kommer in i rummet. Dagens moderna bostäder bjuder in till en stor variation när det kommer till inredning.

Det finns mycket att hämta online om man vill välja hotell känslan, utgå från de referenser som inredaren har lagt upp på sin sajt för att se hur det är gjort i olika hotellrum. Att återskapa detta kan vara en utmaning som i och för sig inte alls är omöjlig. Har du känslan för att skapa en inredning så kommer det att gå hur bra som helst. Som med det mesta så finns det duktiga hantverkare och inredare som kan hjälpa dig om du skulle behöva detta.

Sovrum

Det kanske är främst är sovrummet som man kan inreda med en lyxig hotellkänsla. Det kan vara svårt att applicera hotellinredning i andra rum som kök och vardagsrum. I sovrummet kan det räcka med att lägga in en skön tjock heltäckningsmatta för att skapa en härlig känsla. Framförallt så gäller det att välja en säng med fantastisk kvalité, spara inte på krutet här utan tänk på att det är något du kommer att spendera många timmar i.

Badrum

har du fördelen att ha ett stort badrum så är du på god väg att få till den lyxiga hotellbadrummet. Det är inte alltid det behöver kosta en förmögenhet att göra om badrummet så det känns lite lyxigare än innan. En kristallkrona och lite spotlights kan göra underverk för känslan i ditt badrum. Om du vill renovera hela badrummet så blir det en helt annan budget, men då får du det exakt som du vill.