Med fokus på enkel och tidlös design skapar en klassisk ryamatta den härliga detaljen i rummet. Vidare är den bekväm att vila fötterna på efter en lång arbetsdag. Den har ett ikoniskt och mjukt uttryck som passar i alla rum i hemmet.

Du kan hitta ryamattor i olika former och storlekar. Allt från runda till fyrkantiga till beiga eller mer färggranna. Välj någon passande matta som passar just ditt hem.

Välj rätt matta för dina rum

Handgjord elegans är något som de flesta av oss uppskattar. När du ska välja vilken matta du ska ha kan det vara bra att tänka på i vilket rum den ska placeras. Även ihop med vilka möbler den ska passa samman med. Den ska vara både användbar, tålig men även mjuk att gå på.

En ryamatta är stilren, enkel och komfortabel vilket gör den till ett populärt val i de flesta hem. Oavsett hur dina rum ser ut så finns det något som passar. Du kan hitta färgglada, mönstrade ryamattor eller så kan du välja att satsa på en mer enkelfärgad variant. Du kan hitta ryamattor i ull, mockafärg, krämig rosa eller orientaliska färgkombinationer. På så sätt kan du välja den design och stil du önskar ha i just ditt rum.