Kanske det är dags att göra något i barnens rum. Kanske det är så att de tidigare har delat på rum och nu blivit så stora att de ska få var sitt rum. Gästrummet görs om till sovrum för tonåringen och det rum som man delat på får minstingen ta helt själv.

Skapa egen väggdekor

Barnens rum är kanske de rum som mest regelbundet görs om och renoveras. I vissa fall så kanske det bara målas om och över några tidigare dinosaurier som prytt väggarna. Ju äldre barnen blir så förändras deras intressen och man vill få upp något annat som pryder rummet. Det finns en hel del väggdekor att välja bland och hos Signlabs så kan du skapa egna dekorer att sätta upp. Du kan välja bland mängder med motiv om du inte har något eget som du vill använda dig av. Du väljer vilken bredd och längd din dekor ska ha. 3000mm är den längsta bredd du kan välja på och den höjd du kan välja är 850mm.

Skapa passande rum

Se till så rummen blir anpassade för den ålder som barnen är i. Som tonåring så vill man ha det på sitt sätt medans en 10-åringar vill ha det på deras sätt. Så klart så kan de få vara med och välja hur de vill att deras rum ska vara. Dock så är det ni föräldrar som håller i plånboken och har veto vad som ska köpas in. De kan också få vara med och renovera rummen. De yngre kanske kan hjälpa till att riva ner gammal tapet medans de något äldre faktiskt kan få vara med och sätta upp väggdekor och annat. Det kan vara bra att de får ta lite ansvar och skapa deras egna sovrum.